Over GESPOT050

FASHION & INTERIEUR
De tijd vliegt voorbij! In juni 2009 is de webshop GESPOT050 gestart, heel veel mooie producten verder zitten we nu in 2022! Door de jaren heen hét adres voor vintage pareltjes, denk onder andere aan de mooie vintage tassen of de trendy nieuwe items en vooral niet te vergeten de exclusieve handmade meubels, accessoires en muurkunst. We stonden af en toe op speciale markten in Groningen en Amsterdam om klanten te ontmoeten.


Op het moment zijn we bezig met het aanpassen van het aanbod en de website, dus nog niet alles staat online. Wil je iets bestellen wat je (eerder) hebt gezien, opzoek naar iets of heb je vragen, stuur even een berichtje! Misschien kunnen we jou alsnog nu helpen.


GESPOT050 staat voor trendy, apart, creatief en uniek! Begonnen in 2009 vanuit Groningen (050), sinds 2013 vanuit Amsterdam, verstuurd door héél Nederland! De items die je hier ziet zijn met liefde gemaakt of speciaal voor jou GESPOT!


VINTAGE


Pronkstukken uit het verleden die jou en/of je omgeving een unieke touch geven
NIEUW


Een selectie van trendy en aparte nieuwe producten.
EXCLUSIEF


Bijzondere exclusieve items, made by Sue. Van ieder ontwerp vaak maar één!


MILIEUBEWUST

GESPOT050 probeert ook haar steentje bij te dragen aan het milieu, dit door bewust om te gaan met keuzes als nieuw of tweedehands, het (her)gebruik van natuurlijke producten/materialen, maar ook bij simpele handelingen als het scheiden van de afval. De ontwikkelingen in duurzaam ondernemen veranderen snel, ik probeer dit te volgen en waar mogelijk toe te passen in het bedrijf.
Denk bijvoorbeeld aan:
 Recycling van verpakkingsdozen - bewust energieverbruik - gebruik van veelal lokale leveranciers - afbreekbare producten - Eco Wall-Art...